Royal High Tea | Familie fotoshoot in kostuum

Royal High Tea  |  Familie fotoshoot in kostuum

Zondag 9 mei

De middag begint met een sprankelende Thee-Cocktail in het Paulus Potterhuis onder de plafondschilderingen van de paleizen-decorateur Johannes Stortenbeker.

Denk aan smaakcombinaties met kombucha (gefermenteerde thee), infusies van zelfgeplukte kruiden uit onze tuin, fruit en witte wijn.

Vervolgens gaan jullie genieten van onze originele, mooi opgemaakte etagères die rijkelijk gevuld zullen zijn met huisgemaakte zoete- en hartige Italiaanse patisserie met bijpassende theemelanges.

Het Jan van Goyenhuis is deze middag het prachtige decor voor een ‘Familie Fotoshoot’ in kostuum. Stap in de rijke kleding van fluweel en kant en laat jullie als een ‘tableau vivant’ fotograferen naast het schilderij ‘De familie van Jan van Goyen’.

Tussen alle lekkernijen door neemt onze gids jullie mee op rondleiding door de stijlkamers van het Buitenmuseum.

Een tipje van de sluier. Op de etagères liggen bekende heerlijkheden in een zoete en hartige variant!

Maritozzi Romani | tussen brioche en scone

Zoet: luchtig broodje met room

Hartig: naar bekende Romeinse pastagerechten zoals ‘Cacio e Pepe’ (Pecorino Romano en peper) en ‘Grigia’ (Italiaans spek, chilivlokken en Pecorino Romano)

Eclair | langwerpig Frans gebakje

Zoet: banketbakkers room, chocolade, koffie, citroen…

Hartig: opgemaakt als broodje met bijv. ricotta, tomaatjes en gegrilde groenten of tonijnsalade met bieslook

Baci di Dama |  vrouwenkusjes – soort Italiaanse macarons

Zoet: chocolade en hazelnoot

Hartig: gevuld met bijv. witte kaas, crème van Parmigiano Reggiano, mousse van mortadella of tonijncrème

Chiacchiere |  Italiaanse kletskopjes

Zoet: gefrituurd, krokant met poedersuiker

Hartig: rozemarijn of gevuld met kaas en gerookte ham

Cannolo Siciliano | gerold koekje

Zoet: ricotta, pistache, gekonfijte sinaasappelschil, chocolade

Hartig: gevuld met (geiten)kaas, mousse van mortadella

Zondag 9 mei 2021

1e ronde: 11:30 – 14:00 uur

2e ronde: 15:30 – 18:00 uur

Prijs: € 55,- p.p.

Familiekortingen:

Kinderen 0 – 4 jaar: gratis

Kinderen 4 – 9 jaar: € 12,50 p.p.

Groepskorting 12,5% (geen stapelkorting)

Dieetwensen graag aan ons doorgeven.

Reserveer op tijd een plekje aan tafel ivm beperkte plaatsen.

(0031)70-3220487 of buitenmuseum@gmail.com

Deze High Tea kan ook op maat worden gemaakt voor groepen.

S.A.M.E. Studio Antonella Margot Experience

Antonella, kok, architect, keramiste en geboren en getogen Napolitaanse.

Margot, event styliste en planner, kunstenares, reisdeskundige en geboren en getogen Limburgse.