NL Doet

Buitenmuseum in de bloemetjes

Voordat het toeristenseizoen in april gaat beginnen, zetten we van de mooiste kade van Den Haag in de bloemen. Een leuke en dankbare klus en uitstekend om samen met een team te doen als teambuilding. De vele bloembakken worden gevuld met winterharde viooltjes, zodat de bewoners, bezoekers en bedrijven het jaar goed beginnen.

Resultaat

De buurt ligt er weer prachtig bij als de bloemetjes de kade sieren. Fijn voor de buurt, de bewoners, bedrijven en toeristen. 

Het Buitenmuseum is een Schilderrijk stukje van Den Haag aan de Dunne Bierkade en omgeving en bestaat uit een aantal zeer fraaie parels. Vrijwel alle locaties kunt u bezoeken onder begeleiding van een gids van het Buitenmuseum. De focus ligt op interactie, leren en beleven. Drie thema’s staan hierbij centraal, namelijk Schilderrijk Den Haag, Koninklijk Den Haag en ‘Welvarend’ Den Haag (grachten en havenkwartier van toen en nu). Het unieke stukje Den Haag wordt door NL Doet klaar gestoomd voor de lente en zomer.

Bijzonderheden

Het Buitenmuseum bestaat uit een goot aantal locaties:
– het Museumschip aan de Bierkade, de panden van de rederijen uit de 18e en 19e eeuw aan de Dunne Bierkade, de panden van de schilders uit de Gouden Eeuw en negentiende eeuw aan de Dunne Bierkade

Wanneer?

Vrijdag 15 maart 12:00 – 17:00 uur

Contact

Wil je meedoen? Neem dan contact op met mevrouw M. Dullens:

buitenmuseum@gmail.com0703220487

Andere klus?

Liever een andere klus? Dat kan! Er staan er bijzonder veel op de site van NL Doet