Nationale Museumweek 2021 en 2022

De activiteiten voor Nationale Museumweek 2021 gaan niet door in het Buitenmuseum.

Er zijn geen activiteiten in de week van 19 t/m 25 april. Nationale Museumweek 2021 is gecanceld voor het Buitenmuseum. Nota Bene: Een aantal musea openen de deuren voor een testperiode tijdens de Nationale Museumweek van 19 tot 25 april. Musea met zeeën aan ruimte, zoals ook het Buitenmuseum dit kan bieden. Zij zorgen ervoor dat de presentatie veilig en verantwoord gebeurt. De mogelijkheid wordt aangeboden aan geïnteresseerden met een museumkaart, waarbij vooraf testen op het Coronavirus en reserveren verplicht is. Wij als Buitenmuseum wachten nog even, maar zijn wel aan het voorbereiden. Mogelijk lanceren we eerst de audiotours van het project ‘Stap in een schilderij’ of gaan we beginnen met onze buitenexcursies. We houden u op de hoogte. De activiteiten die we voor de Nationale Museumweek hadden gepland in 2021 zijn verschoven naar 2022. In 2022 wordt de Nationale Museumweek georganiseerd op 4 t/m 10 april.