Kinderworkshop ‘thuis bij Van Gogh in Den Haag’

Tijdens deze activiteit combineren we een korte historische inleiding en rondleiding over de tentoonstelling ‘Van Gogh in Den Haag’ (replica’s) met de workshop ‘thuis bij Van Gogh in Den Haag.

Thuis bij Van Gogh in Den Haag

Thuis bij Van Gogh is een bouwpakket van de zolderkamer van het huis van Van Gogh in Den Haag. Het pakket is eenvoudig in elkaar te zetten.  In het huis zijn kunnen de kinderen of jong volwassenen hun selfie plaatsen bij zijn vrouw, het kacheltje en het kindje in de wieg. Aan de wand hangen schilderijtjes, zijn eigen werk en het werk dat hij had hangen of wat hij gezien heeft in Den Haag. Hij kijkt uit op de wasplaats en de timmermanswerf. Hier is ook nog een timmerman. Verderop was de eenzame knotwilg. Die zag hij vast uit zijn raam. Dan is er nog het perspectiefraam bij zijn raam. Vanaf hier heeft hij de aquarel gemaakt die tegen de andere kant van het huis geplakt wordt. Precies centraalperspectief!’.

Prijzen en boekingen:

Prijs: € 19,50 per persoon (minimaal 10 personen), inclusief materiaal en iets te drinken tijdens het knutselen

Boeken: Buitenmuseum 031 703220487

Nota Bene: Deze activiteit kan alleen in de zomer worden gehouden, aangezien de locatie hiervoor de ruimte van de Vincent van Gogh Experience in het Jan van Goyenhuis is. Dit is een overdekte ruimte (buitentemperatuur) die direct aan het terras grenst.