Jan Steen op tafel- voor groepen

Jan Steen op tafel

Tijd voor een culinair feestje op de Dunne Bierkade! Met schilderijen en spreekwoorden van het werk van Jan Steen als leidraad is een zinnenstrelende en interactieve maaltijd samengesteld, waarbij er vanaf het voorgerecht tot het nagerecht een samenspel is van kunst en smaak. Een veelvoorkomend ingrediënt van de maaltijd is het Haagse bier van brouwerij De Kompaan. 
 

Food story art experience

Margot Dullens zal samen met Antonella Petrai (perCaso Foodatelier)  deze editie van de food story art experience  |  Jan Steen op tafel voor u verzorgen. Zij nodigen u uit aan tafel voor een heerlijk en buitengewoon vier gangen diner geïnspireerd op schilderijen van Jan Steen. Het hele diner wordt geserveerd met bijpassende bieren van de Haagse bierbrouwer Kompaan. De maaltijd wordt geserveerd op een emotioneel, historische plek namelijk in de prachtige zaal waar Paulus Potter gewoond en gewerkt heeft aan zijn beroemde schilderij ‘De Stier’.

Tijdens de vier gangen gaan wij ook even bij de buurman Jan van Goyen en zijn schoonzoon Jan Steen op visite. Wij nemen een kijkje in hun atelier.

Meer informatie:

Wanneer: voor groepen op aanvraag.

Locatie: Dunne Bierkade 17, 2512 BC Den Haag

Duur: dagdeel

Prijs: €79,00 per persoon, inclusief rondleiding. Wij horen graag met hoeveel personen je komt en of er dieetwensen zijn waar wij rekening mee moeten houden. De plekken aan tafel zijn beperkt dus reserveer op tijd.

Vooraf reserveren is noodzakelijk

Boeken: Telefoon: (031)70– 322 04 87 of buitenmuseum@gmail.com