Jan Steen op tafel

Jan Steen op tafel

De speciale activiteiten zijn onder voorbehoud. Momenteel kunt u nog niet met een groep bij ons terecht. Neem contact met ons op en we informeren u naar de mogelijkheden. Het kan zijn dat het museumprotocol in de loop der tijd wijzigt en dat er weer meer mogelijk is.

Food Story Art Experience

Het Buitenmuseum nodigt u samen met S.A.M.E. uit aan tafel voor een buitengewoon 4-gangen diner met schilderijen (zoals het verleidelijke ‘Oestereetstertje’) en spreekwoorden (zoals ‘Leven in de Brouwerij’) van Jan Steen als leidraad.

Het is een zinnenstrelende en dynamische maaltijd waarbij er vanaf het voorgerecht tot het nagerecht tot in de kleinste details een samenspel is van kunst en smaak.  Het diner wordt begeleid met bijpassende artisanale bieren.

De maaltijd wordt geserveerd op een emotioneel, historische plek namelijk in de prachtige zaal waar Paulus Potter gewoond en gewerkt heeft aan zijn beroemde schilderij ‘De Stier’.

Tijdens de vier gangen gaan wij ook even bij zijn buurman Jan van Goyen en zijn schoonzoon Jan Steen op visite. Wij nemen een kijkje in hun atelier.

Wanneer:

Op aanvraag mogelijk.* Groepen tot max. 15 personen.

Prijs: € 89,- per persoon, inclusief rondleiding. 

*Het diner wordt op maat afgestemd. Naast het bierarrangement kunnen ook wijnen geschonken worden. Ook kan er gekozen worden voor extra performances.

Uiteraard houden wij rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Deze graag bij de reservering alvast aan ons doorgeven.

Reserveer nu een plekje aan tafel voor dit bijzondere diner.

Telefoon: (0031)70-3220487 of buitenmuseum@gmail.com

S.A.M.E. Studio Antonella Margot Experience

Antonella, kok, architect, keramiste en geboren en getogen Napolitaanse.

Margot, event styliste en planner, kunstenares, reisdeskundige en geboren en getogen Limburgse.