Wandelarrangement ‘Haagse streken van Vincent van Gogh’

Bijna zes jaar woonde en werkte Vincent van Gogh in Den Haag. Met dit wandelarrangement van drie kilometer volg je hem op de voet. Met brieven, aquarellen, tekeningen en zijn eerste schilderijen in de hand ontdek je de buurt van Vincent van Gogh. Na een kort bezoek bij Van Kleef ga je op bezoek bij de tentoonstelling van de Vincent van Gogh Experience in het Buitenmuseum.

• Vrijdag en zaterdag vanaf april t/m september 2018 om 12.30 uur en 15.00 uur
      • Kleine rondleiding en een bezoek aan de tentoonstelling over ‘Van Gogh in Den Haag’ in het Buitenmuseum
      • Duur: 1,5 uur
      • Prijs: €12,50 per volwassenen, €10,00 per kind
      • Vertrek: VVV Den Haag, Spui 68
      • Eind: Dunne Bierkade 16a
Reserveren
Tickets voor de het wandelarrangement zijn te reserveren via de volgende manieren:

• online via excursies.denhaag.com en aan de balie van VVV Den Haag (Spui 68). Bij online reserveren kan er betaald worden via IDEAL en creditcard (Visa en Mastercard). Per boeking betaal je altijd 2,50 euro servicekosten.
  • Telefonisch boeken en contant betalen in het Buitenmuseum: 070 3220487. Bij telefonisch reserveren wordt er in het Buitenmuseum betaald. Hier worden geen extra kosten in rekening gebracht.